Anasayfa

Haberler

27 Tem 2024
AYT TERCİHİ İLE ALAN BESYO BÖLÜMLERİ AYT TERCİHİ İLE ALAN BESYO BÖLÜMLERİ AYT TERCİHLERİ İLE ALAN BESYO BÖLÜMLERİNİ SİZLER İÇİN DERLEDİK.
26 Tem 2024
BESYO MERKEZİ SİSTEM SINAV KILAVUZU AÇIKLANDI 2024 BESYO MERKEZİ SİSTEM SINAV KILAVUZU AÇIKLANDI 2024 BESYO MERKEZİ SİSTEM SINAV KILAVUZU AÇIKLANDI 2024. Aylardır Beklenen Besyo Merekzi Sistem Sınavı Açıklandı. Bilgiler İçin Lütfen Kılavuzu Detaylıca İnceleyiniz.
15 Tem 2024
BESYO PARKURU 2024 BESYO PARKURU 2024 BESYO PARKURU 2024. Başlangıç: Aday fotoselin 1 metre gerisindeki alan içinde yüksek çıkış pozisyonu alır ve çıkış yapar. 1.İstasyon: Aday 4 adet step tahtasının üzerinden sıçrayarak geçer. Step tahtalarının üstüne basmak hata sayılır. Bu durumda adayın geri dönerek step tahtasının üzerinden tekrar sıçraması gerekir. Step tahtalarına takılarak düşülmesi durumunda takıldığı step tahtasını düzeltir ve üzerinden sıçrayarak teste devam eder.
23 Şub 2021
SPORCU ÖZGEÇMİŞİ OLMADAN BESYO KAZANILIR MI ? SPORCU ÖZGEÇMİŞİ OLMADAN BESYO KAZANILIR MI ? Sporcu özgeçmişi nedir ? Sporcu özgeçmişi nasıl oluşturulur ? Sporcu özgeçmişi olmadan üniversite kazanabilir miyim ?
23 Şub 2021
BESYO NEDİR ? BESYO NEDİR ? Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu nedir, nasıl kazanılır ? Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu mezunlarının çalışma alanı nerelerdir ?
15 Şub 2019
Besyo Dersleri Nelerdir Besyo Dersleri Nelerdir Marmara Üniversitesi Güncel Müfredatı
25 Oca 2019
BESYO KAZANMANIN YOLU BESYO KAZANMANIN YOLU BESYO KAZANMANIN YOLU BESYO okumak isteyenlerin ve BESYO düşünenlerin en çok merak ettiği şey nasıl üniversiteli olurum, istediğim üniversiteyi nasıl kazanırım, bu üniversiteyi kazanmak için Ne yapmalıyım gibi kafalarında
25 Oca 2019
Spor Ve Beslenme Spor Ve Beslenme Vücudunuzdaki kas kütlelerini artırmak istiyorsanız, öncelikle doğru beslenmeyi öğrenmeniz gerekiyor. Çünkü egzersiz yapan kaslar, onları besleyecek gıdalara ihtiyaç duyuyorlar.
18 Oca 2019
ANTRENÖRLÜK BÖLÜMÜ nedir ? ANTRENÖRLÜK BÖLÜMÜ nedir ? Dünyanın ve teknolojinin hızla gelişimi sporunda aynı hızda ilerlemesini gerçekleştirmiştir . Türkiye'de de sporun gelişimi sonucunda sporda uzmanlaşmak gereklilik haline gelmiştir. Bu yüzden...
17 Oca 2019
Beden Eğitimi Okurken Kendimizi Nasıl Geliştirebiliriz? Beden Eğitimi Okurken Kendimizi Nasıl Geliştirebiliriz? Bir çok kişinin fikir sunduğu ama soru "Nasıl?"a geldiğinde yetersiz kaldığı "Beden Eğitimi okurken kendimizi nasıl geliştirebiliriz?" sorusunun cevabını farklı bir bakış açısıyla bu yazımızda sizlere sunacağız.
16 Oca 2019
SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ (BESYO) OKUMAK İÇİN HANGİ ŞARTLAR GEREKİYOR ? SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ (BESYO) OKUMAK İÇİN HANGİ ŞARTLAR GEREKİYOR ? niversitelerin beden eğitimi ve spor yüksekokulları (BESYO) ve spor bilimleri fakülteleri (SBF) bölümlerini okumak için Türkiye'de birçok üniversite özel yetenek sınavı yapmaktadır. Özel Yetenek Sınavı...
14 Oca 2019
SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ NEDİR ? İŞ OLANAKLARI NELERDİR ? SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ NEDİR ? İŞ OLANAKLARI NELERDİR ? Spor Yöneticiliği Bölümü; spor endüstrisi, rekreasyon ve boş zamanların değerlendirilmesine yönelik hizmetler sunan organizasyonlarla birlikte,
14 Oca 2019
BESYO ÖĞRENCİLERİ BİR BAŞKADIR BESYO ÖĞRENCİLERİ BİR BAŞKADIR Ardahan Üniversitesi BESYO öğrencileri tarafından Ardahan merkez köylerinden Yukarı Kurtoğlu Köyü'nün eski harap olmuş kullanılmayan kömürlüğü birlik ve beraberlik ile kapalı spor salonuna dönüştürüldü...
14 Oca 2019
BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ MAAŞLARI BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ MAAŞLARI Beden Eğitimi Öğretmeni Ne Kadar Maaş Alır ? Beden eğitimi öğretmenlerinin maaşı ne kadardır ? Beden eğitimi öğretmenleri ne kadar maaş alır ? Aslında öğret
14 Oca 2019
FORMASYON NEDİR ? FORMASYON KALKIYORMU ? FORMASYON NEDİR ? FORMASYON KALKIYORMU ? Öğretmenlik bölümlerine gelen 240.000 barajından sonra akıllara formasyon ile ilgili çeşitli sorular geliyor. Formasyon kalkacak mı?
14 Oca 2019
BESYO KURSUNA GİTMEDEN ÜNİVERSİTELİ OLABİLİR MİYİM ? BESYO KURSUNA GİTMEDEN ÜNİVERSİTELİ OLABİLİR MİYİM ? Çeşitli imkansızlıklar yaşayan ve bölgelerinde iyi bir kurs sıkıntısı çeken bir çok öğrenci var. Öncelikli olarak iyi bir kursta olması gereken özellikleri sizlere maddeler halinde..